műgyantázási árak

Műgyanta padló árakÁrainkat az alább ismertetett folyamat szerint határozzuk meg:

Az árkalkuláció készítésekor ismernünk kell a burkolandó épület földrajzi elhelyezkedését (Keszthely, Nyíregyháza, stb.), a műgyantázandó felület pontos nagyságát. Elengedhetetlen tudnunk, hogy a területet a későbbiekben milyen célra fogják használni, illetve mekkora terhelésnek lesz kitéve (gyalogos-, targonca-, kamionforgalom, stb.). Nagyon fontos a fogadó alap milyensége (beton, járólap, aszfalt, stb.), illetve minősége (rossz, töredezett, stb.). Végül ismerni szükséges a vevői elvárásokat, lehetőségeket (csúszásgátolt, vegyszerálló, antisztatikus, vastagság, szín, stb.).

A végső ár kialakítása előtt mindig egy helyszíni felmérés szükséges, ami alapján, valamint a fentieket is figyelembe véve, el tudjuk készíteni a végső árajánlatot.

Ezen információk sokasága, valamint a lehetőségek sokszínűsége miatt, erre az oldalra nem tudunk pontos, összegszerű árakat megadni, mert minden munka egyedi.

Információkért, árajánlatért, kérjük használja elérhetőségeinket a nap 24 órájában.

Műgyanta padlóburkolatok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A műgyanta ipari és lakossági célra egyaránt alkalmazható?

A válaszunk, határozott igen. Az öntött padlót - sokoldalúságának köszönhetően - kórházakban, autómosókban, géptermekben, lépcsőházakban, de még az Ön lakásában is lefektethetjük. Hézagmentes, egységes felületet képez beltéren és kültéren egyaránt.

Miért válasszam a műgyanta padlót?

Először is azért, mert anyagköltsége nem több mint a parkettának vagy járólapnak. Továbbá, mivel a por nehezen tapad meg felületén, nem igényel különösebb gondozást; könnyedén tisztán tarthatja. Bármikor felújíthatja, javíthatja - a burkolat akár egy életen át szolgálhatja!

Melyik jobb, az epoxi vagy a poliuretán szintetikus gyanta?

Kategorikusan nem kijelenthető, hogy az egyik jobb a másiknál; mindkettő a maga nemében megfelelő. Az epoxi alapú gyanta azonban kopásállóbb és merevebb a poliuretán alapanyagú műgyantával szemben - felhordhatók minden felületre.

Mennyi idő alatt köt meg a műgyanta burkolat?

A műgyanta kötési ideje a rétegezéstől és a levegő hőmérsékletétől egyaránt függ. Azt szoktuk mondani, hogy általában annyi napig szárad, ahány rétegben felhordtuk az adott felületre.

Milyen színekben rendelhető a műgyanta?

Kínálatunkban a klasszikus fekete, fehér és zöld színeken át egészen az extravagáns árnyalatokig (piros, citromsárga, lila) mindent megtalál. Természetesen módunkban áll a RAL skála szinte minden színébe n gyártani.

Mire ügyeljek a műgyantás burkolat tisztán tartása során?

Egyetlen dologra szükséges odafigyelni a műgyanta teljes száradását követően: hogy ne puhítsa fel az anyagot! Alkalmazzon semleges vagy lúgos pH-értékű tisztítószereket a takarítása során. A waxot se felejtse el, hogy a műgyanta hosszú időn át megőrizhesse eredeti fényét!

műgyanta padló az elkészült műgyanta padló igényes műgyanta burkolat