zoma bt.

Társaságunk fő tevékenységi köre az epoxi és a poliuretán építőipari-, és villamosipari gyanták szakkereskedelme, illetve a műgyanta burkolás, azaz műgyanta padló és egyéb bevonatok, burkolatok készítése.

Miért pont a műgyanta?

Az öntött padló néven is ismert műgyanta padló egy rendkívül sokoldalúan felhasználható burkolatrendszer, ami elsősorban üzemekben, csarnokokban, mélygarázsokban, iskolákban, kórházakban és egyéb intézményekben, ipari létesítményekben jelent ideális megoldást. A teljesen egybefüggő, hézagmentes és vízszintes felület számos esetben megkönnyíti a munkavégzést és a takarítást. Amellett, hogy gyorsan kivitelezhető, az élettartama is kimondottan hosszú, ami leginkább strapabíróságából adódik. A vegyi és mechanikai behatásokkal szemben igencsak ellenálló, általában kétkomponensű műgyanta burkolatot több rétegben terítik az előkészített fogadófelületre, száradás után pedig abszolút egységes.

A rétegekben rejlő sokoldalúság

A roppant ellenálló és igencsak terhelhető műgyanta padló a felhasználási terület függvényében tartalmazza az egyes anyagokat. Azon túlmenően, hogy epoxi vagy poliuretán alapú gyantát választunk, pusztán az arányokon múlik, hogy milyen típusú lesz a burkolat. A nagy forgalmú és nagy terhelésnek kitett helyiségekbe extra kemény állagú műgyantára van szükség, míg az elektronikai és villamosipari létesítményekbe az antisztatikus változat a nyerő. Laboratóriumokba és egyes üzemekbe a vegyszerálló a legpraktikusabb megoldás, tornatermekbe pedig a csúszásgátlós változat a jó döntés.
Tekintse meg referenciáinkat, és válassza az elképzeléseinek megfelelő műgyanta padlót!

műgyanta padló az elkészült műgyanta padló igényes műgyanta burkolat