ÁRAJÁNLAT

Árainkat az alább ismertetett folyamat szerint határozzuk meg.

műgyanta padló burkolás árak

Az árkalkuláció készítésekor ismernünk kell a burkolandó épület földrajzi elhelyezkedését (Keszthely, Nyíregyháza, stb.), a műgyantázandó felület pontos nagyságát. Elengedhetetlen tudnunk, hogy a területet a későbbiekben milyen célra fogják használni, illetve mekkora terhelésnek lesz kitéve (gyalogos-, targonca-, kamionforgalom, stb.). Nagyon fontos a fogadó alap milyensége (beton, járólap, aszfalt, stb.), illetve minősége (rossz, töredezett, stb.). Végül ismerni szükséges a vevői elvárásokat, lehetőségeket (csúszásgátolt, vegyszerálló, antisztatikus, vastagság, szín, stb.).

A végső ár kialakítása előtt mindig egy helyszíni felmérés szükséges, ami alapján, valamint a fentieket is figyelembe véve, el tudjuk készíteni a végső árajánlatot. Ezen információk sokasága, valamint a lehetőségek sokszínűsége miatt, erre az oldalra nem tudunk pontos, összegszerű árakat megadni, mert minden munka egyedi.

Információkért, árajánlatért, kérjük használja
elérhetőségeinket a nap 24 órájában.

Műgyanta anyagok kereskedelme, műgyanta burkolatok, műgyanta padlók kivitelezése, valamint betonpolírozás az ország egész területén.