ÁRAJÁNLAT

Árainkat az alább ismertetett folyamat szerint határozzuk meg.

Az árkalkuláció készítésekor ismernünk kell a burkolandó épület földrajzi elhelyezkedését (Keszthely, Nyíregyháza, stb.), a műgyantázandó felület pontos nagyságát. Elengedhetetlen tudnunk, hogy a területet a későbbiekben milyen célra fogják használni, illetve mekkora terhelésnek lesz kitéve (gyalogos-, targonca-, kamionforgalom, stb.). Nagyon fontos a fogadó alap milyensége (beton, járólap, aszfalt, stb.), illetve minősége (rossz, töredezett, stb.). Végül ismerni szükséges a vevői elvárásokat, lehetőségeket (csúszásgátolt, vegyszerálló, antisztatikus, vastagság, szín, stb.).

A végső ár kialakítása előtt mindig egy helyszíni felmérés szükséges, ami alapján, valamint a fentieket is figyelembe véve, el tudjuk készíteni a végső árajánlatot. Ezen információk sokasága, valamint a lehetőségek sokszínűsége miatt, erre az oldalra nem tudunk pontos, összegszerű árakat megadni, mert minden munka egyedi.

Műgyanta anyagok kereskedelme, műgyanta burkolatok, műgyanta padlók kivitelezése, valamint betonpolírozás az ország egész területén.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Cím: 2427 Baracs, Dózsa györgy út 16.
Mobil: +36 20 972 33 94
E-mail: info@zomabt.hu
Web: www.zomabt.hu
Adószám:25830581-2-07