RÓLUNK

Társaságunk fő tevékenységi köre az epoxi, poliuretán 
és építőipari műgyanta burkolás.

A műgyantás
  • Az évek folyamán több jelentős műgyanta gyártóval is, mint a MAPEI, REMMERS, Sto, jó kapcsolatot sikerült kiépítenünk, ez az együttműködés nagyban hozzájárul sikereinkhez.
  • Az Ő szakértő segítségükkel ajánljuk ki anyagainkat, velük egyeztetve határozzuk meg a megfelelő rétegrendeket és készítjük el árajánlatainkat, minden esetben figyelembe véve Vevőink igényeit, elvárásait és lehetőségeit.
  • Székhelyünk Baracson (Dunaújvárostól 10km-re) található, Vevőink kiszolgálását, kivitelezéseket azonban az ország egész területén vállalunk.
  • Vállaljuk régi és új betonfelületekre, aszfaltburkolatokra, járólapos felületekre, stb. műgyanta padlók, burkolatok készítését kül- és beltérre, igény szerinti vastagságban és kivitelben, kiváló minőségben.
  • Vevőink elvárásainak megfelelően kielégítjük a magánszféra kisebb területű megrendeléseit is, így garázsoktól az ipari csarnokokig bármekkora terület műgyanta burkolását vállaljuk.
  • 2019-től jelentős beruházásainknak köszönhetően tevékenységi körünk kiegészült a betonpolírozás lehetőségével. Ezen tevékenységünkhöz a KLINDEX Hungary Kft. gépeit, illetve szabadalmaztatott technológiáját alkalmazzuk.

Műgyanta anyagok kereskedelme, műgyanta burkolatok, műgyanta padlók kivitelezése, valamint betonpolírozás az ország egész területén.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Cím: 2427 Baracs, Dózsa györgy út 16.
Mobil: +36 20 972 33 94
E-mail: info@zomabt.hu
Web: www.zomabt.hu
Adószám:25830581-2-07